Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZPRÁVY

2. 5 se konal, v pořadí už 3 turnaj. Účast byla poměrně nízká, což všem zůčasněným moc nevadilo. Sešlo se tady 5 hráčů a to: Barteska Zdeněk( arsenál), Barteska Tomáš (argentina), Plachetka Ondřej (barcelona), Moravec Petr (španělsko), Goga Vladan (ac milan).Už před začátkem utkaní bylo jasné, že tým Ac Milán to bude mít velmi těžké a netrvalo dlouho, aby se toto potvrdilo. Nejen, že tento tým si prakticky nevybudoval žádnou šanci během prvního zápasu a neskóroval, ale naopak dostal takovou sadu, že by byl zázrak, kdyby v dalším zápase oslavoval vítězství. Takto vymlácen tým Ac milán se v dalších zápasech projevoval stejným herním výkonem a to vedlo k tomu, že ze základní skupiny nepostoupil. A aby to nestačilo, ani v jednom ze 4 zápasu nakonec neskóroval a odešel zpráskány jak pes se 30 inkasovanými góly.

Mezi ostatními týmy to bylo o něčem jiném.Tady se hrálo o nejlepší umístění v tabulce ze které se postupovalo do čtvrtfinále.Nejlépe se tohoto úkolu zhostil tým Argentiny, který utrpěl pouze jednu porážku od týmu Arsenál, a z prvého místa postoupilo z 9. body. Jen o bod však prvé místo uniklo Arsenálu, který 2x remízoval s týmem Barcelony a Španělska. Na třetím místě se umístil Tým Španělska se 7. body. A na posledním postupujícím místě se ocitl tým Barcelony se 4. body.

 

Ve čtvrtfinálových zápase šlo o vše. V prvním utkání mezi týmy Barcelona – Argentina, měl tým Barcelony hodně navrch a tomu nasvědčovalo i skóre po poločase, které znělo jasně 3 :1, tým Argentiny jakoby ani nehrál. Ale po fatální chybě v obraně Barcelony se skóre během 2 minut snížilo na 3 : 2 a tým Argentiny se vrátil do hry a snažil se z posledních sil o vyrovnání. Což se 89. min povedlo. Po tomhle vyrovnání se tým Barcelony zlomil a v 90 min. inkasovalo další gól a tím si zavřelo cestu do finále.

V druhém zápase se utkaly týmy Arsenál – Španělsko, velký tlak Arsenálu už od první minuty byl zřetelný a i když si Španělsko vytvořilo pár šancí, tak jediným kdo držel míč na hřišti byl soupeř a tak nebylo pochyb o vítězi. Arsenál převálcoval 4 : 1 Španělsko.

Dva nejlepší týmy se utkaly o finále. ARSENAL – ARGENTINA , ale překvapeni se nečekalo.Arsenál nastoupil do zápasu jako favorit a také to potvrdil v prvních minutách zápasu, kdy totálně přehrál soupeře, který ostudně kapituloval ještě před poločasem, kde inkasoval 4 góly. A v 90 min. bylo skóre 7: 2.

O třetí místo se utkaly týmy Barcelony a Španělska. Jakoby se opakovalo finále, tým Španělska neukázal z hola nic a  inkasoval 6 gólu a v 90. min., tým odcházel do šaten z porážkou 6 : 3